Ruka911

Asiakas:
Ruka911 on Rukan alueella toimiva kiinteistöhuoltoyhtiö ja majoitusvuokraamo.

 

Tuotanto:
Yritys tarvitsi ketterät, mobiilioptimoidut nettisivut nopealla aikataululla, joten sellaiset me heille toteutimme.

Ruka911 tarjoaa sekä kiinteistöhuoltoa että majoitusvuokrausta. Toimialat saattavat äkkiseltään vaikuttaa aika erilaisilta, mutta molemmissa on oleellista hyvä saavutettavuus. Yrityksen mottona onkin: “Tunnissa tunturiin melkein mitä vain.”

Tämän vuoksi yrityksen nettisivut haluttiin uusia. Niille kaivattiin uutta, raikkaampaa ilmettä ja erityisen tärkeää asiakkaalle oli, että sivut toimivat moitteettomasti eri mobiililaitteilla. Työ haluttiin myös valmiiksi verrattain nopealla aikataululla.

Graafikon näkökulmasta työ oli hyvin tyypillinen, mukavan ketterä projekti. Halusin modernisoida ilmettä reippaasti, mutta pitää samalla asiat yksinkertaisina. Käytännössä vanhasta ilmeestä jäljelle jäivät logosta ammennetut tehostevärit ja hieman typografiaa.

Ruka911 on hyvä esimerkki siitä, miten yksinkertaiseen tarpeeseen voidaan löytää ratkaisu ketterästi ja edullisesti. Selkeät toiveet ja melko vapaat kädet toteutukseen tuottivat tässäkin tapauksessa varsin miellyttävän ja toimivan lopputuloksen.

Sallamaari

Lisää artikkeleita