Merilän Kartano

Asiakas:
Matkailu- ja juhlapalveluyritys Merilän Kartano sijaitsee Utajärvellä.

 

Tuotanto:
Toteutimme Merilän Kartanolle selkeän ja modernin sivuston, jossa eri palvelut nousevat dynaamisesti esille tarpeen mukaan. Sivuston lisäksi Kartanolle tehtiin kevyt imagollinen esite myyntityön apuvaälineeksi. Sivustoa ja esitettä varten järjestimme myös kuvauspäivän luottokuvaajamme Harri Tarvaisen kanssa.

 

Tavoite:
Merilän Kartano kaipasi nettisivustollensa astetta järeämpää rakenteellista ja visuaalista uudistusta. Asiakkaan monipuoliset palvelut piti saada selkeästi ja näyttävästi esille.

On varsin yleistä, ettei kaikkea laiteta kerralla uusiksi, kun tehdään visuaalisia uudistuksia. Sillä säästää rahaa ja projektit pysyvät hallittavan kokoisina. Samalla se luo mukavan haasteen luoda vanhojen ja uusien aineistojen välille hahmotettavan jatkumon.

Merilän kartanossa haluttiin säilyttää logo. Kaiken muun sai uusia.

Asteittain uusittiin ilmettä ottamalla mm. uusia valokuvia (by Harri Tarvainen), suunnittelemalla uudet esitteet, nettisivut jne.

Teemme tällaisia asteittain toteutuvia uusimistöitä nykyään todella usein. Tämä helpottaa asiakkaan budjetin hallintaa, mutta tarjoaa meillekin mahdollisuuden oppia tekojen kautta asiakkaasta ja tämän toiminnasta. Ei me oikeasti tiedetä kaikkea. Meidänkin pitää opetella koko ajan uusien asiakkaiden myötä uusia tietoja ja taitoja.

Jos me tietäisimme aloituksessa jo täydellisesti, mitä tulee tehdä ja miten, me emme todennäköisesti loisi mitään uutta, vaan kopioisimme vanhaa.

Mietipä sitä.

Juhani

Lisää artikkeleita